Ring oss nu! 054-12 00 99

Om oss

"Sommarnatten höll på att ge vika för morgonens första solstrålar. Där i bilen satt två personer glada och upprymda efter ännu ett lyckat företagsevent. Trots många timmars intensivt arbete flödade kreativitet och drivkraften hos de något övertrötta personerna. Livliga diskussioner om möjligheter och upplägg gällande företagsarrangemang immade igen bilens rutor och det var inte förrän solens första strålar strilade in genom bilens rutor som den arbetsdagen avslutades.”

Efter otaliga sådana här tillfällen insåg vi att man borde använda denna drivkraft och kreativitet. Med mångårig erfarenhet och utbildning från eventbranschen bestämde vi oss för att det var dags att förverkliga vår dröm.

Det var då som grunden lades, att vi idag stolt kan kalla oss för Upplevelsemäklare.

Vad gör en Upplevelsemäklare?

En upplevelsemäklare förmedlar kvalitativa, genomtänkta och roliga upplevelser till kunder med behovet och viljan att få sin personal att trivas, utvecklas och känna tillhörighet i företaget. Upplevelsemäklaren ansvarar för att kunden får tillgång till ett brett utbud av givande teambuildande aktiviteter, underhållande personalfester, trevliga konferensmöjligheter och sist men inte minst intressanta och inspirerande föreläsningar.

Upplevelsemäklarna förmedlar och organiserar evenemang, upplevelser, events, personalfester, firmafester, arrangemang, teambuilding, föreläsningar, företagsfester, samarbetsövningar, nöjen, äventyr, tävlingar, kick-off, konferenser, fester, jippon och mycket annat i Karlstad och Värmland! Välkomna med er förfrågan!